PIxNLB/PIxLBN Repeaters Uitgebreide informatie over de repeater site Noord-Limburg
Site panorama

Om een indruk te krijgen wordt hieronder het panoramabeeld (360 graden) weergegeven vanaf het antenneopstelpunt op 60 meter hoogte.

Op het dak zijn vele antenne's geplaatst voor verschillende overheids-, commerciële- en publieke diensten. Verder is de rivier de Maas direct zichtbaar, daarachter begint de province Noord-Brabant.


Je kunt het beeld vergroten tot fullscreen met de knop rechtsonder in het beeld. De overige knoppen spreken voor zich.

DARES

DARES logo

Alle voorzieningen op de repeater site van PIxNLB/PIxLBN staan ten dienste van (nood)communicatie verzorgd door DARES. DARES staat voor Dutch Amateur Radio Emergency Service. De repeater site PIxNLB/PIxLBN in Noord-Limburg vormt een belangrijke schakel in het Nederlandse DARES netwerk en zorgt voor een groot deel van de dekking ten behoeve van de veiligheidsregio´s 23 Limburg-Noord, 21 Brabant-Noord en 08 Gelderland-Zuid. Digilink verbindingen met andere DARES regio´s maken een nog groter verspreidingsgebied mogelijk. Meer over DARES en haar doelstellingen vindt u hier.

Onze gastheer van repeater site PIxNLB/PIxLBN steunt hiermee uw veiligheid en die van anderen!

Sponsors

De PIxNLB/PIxLBN repeater site heeft geen commerciële doelstellingen en is uitsluitend voor noodcommunicatie (oefeningen) door middel van radioamateurgebruik bedoeld. Dit alles om overheidsdiensten bij uitval van de reguliere netwerken te kunnen faciliteren. De repeater site PIxNLB/PIxLBN wordt beheerd en onderhouden uit eigen middelen door radio-amateurs voor de gelicensieerde amateur-radio community.

Wilt u ons ondersteunen? Ga dan naar de Sponsor pagina en lees daar meer.

Het PIxNLB/PIxLBN-team

Maakt radiocommunicatie in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland en daarbuiten mogelijk.....

Copyright© 2016  |  Design by Mookseberg